AQUASALE up to 75% off selected Products!
(More than 800 products)
Your watercooling and modding distributor Your watercooling and modding distributor
20% Discount on Hailea Waterchiller | code: WEEKEND [23.03.2023 - 27.03.2023]
*excluded are cases/hardware, special offers & B-Stock

Contact

Aveti intrebari despre comanda, metode de livrare sau produse? Echipa noastra de suport va poate ajuta cu informatii despre comanda dumneavoastra, livrare, plata, produse, sisteme de racire, sau despre subiecte generale legate de water-cooling (racire cu lichid) sau modding (modificarea componentelor).

Aveti la dispozitie formularul de contact sau adresa de email: info@aquatuning.de. Pentru detalii tehnice, informatii si probleme  legate de produse, ne puteti trimite un email la info@aquatuning.de. Deoarece mesajele email pot fi interpretate uneori ca spam, va recomandam folosirea formularului de contact.

Daca nu primiti raspuns la toate intrebarile, ne puteti contacta prin telefon. Informatiile tehnice, precum si problemele sau consultanta despre produse, le puteti obtine de la serviciul clienti, la numarul de telefon:

Comenzi si suport pentru consumatori: info@aquatuning.de

Pentru comenzi telefonice, intrebari despre starea comenzii, informatii tehnice, despre produse sau pentru rezolvarea unor probleme.

Program de lucru: L – V: 9.00 – 17.00
Mesajul prin fax va fi procesat de un membru al echipei de vanzari. Dumneavoastra veti primi o confirmare a comenzii, prin fax sau email. Daca aveti nelamuriri, puteti contacta direct echipa de vanzari, prin telefon sau in scris.

Responsabil vanzari

Program: L-V: 9.00-17.00
Email: info@aquatuning.de

Mr. Mario Garcia
International Sales Manager
Email: m.garcia@aquatuning.de
Phone: +49 (0) 5207 95846 206